Huurbrouwen

Brouwerij Troost Westergas is een brouwerij, brewpub en winkel ineen. Met een brouwcapaciteit van 7000 hl per jaar betekent dit ook dat wij dan plaats kunnen bieden aan huurbrouwers.

Heb je geen of te weinig eigen ketels en interesse in huurbrouwen bij Brouwerij Troost Westergas, mail dan naar brouwerij@brouwerijtroost.nl. We gaan graag met je om de tafel om de mogelijkheden door te nemen, we proberen o.a. om een paar tapkranen vrij te houden in de brewpub voor huurbrouwers.

Wij hopen op een fijne samenwerking!

Wat is er mogelijk bij Brouwerij Troost

Whitelabel

Altijd al gedroomd van een eigen huisbier in jouw café, restaurant of bedrijf? Vanaf heden kun je in samenwerking met Brouwerij Troost white labelen! Wat betekent dat? Kies een van de bierstijlen die Brouwerij Troost biedt en vervolgens helpen wij jou ook nog eens met eigen glazen, taplenzen en/of etiketten! Zodat het bier in stijl gedronken kan worden!

Whitelabel

Volumes

Waar voorheen enkel batches van 40 HL mogelijk was, biedt Brouwerij Troost nu ook de mogelijkheid om 10 HL en 20 HL te brouwen. De installatie op het Cornelis Troostplein zal de volumes van 10 HL verwerken. Voor de grotere volumes kun je terecht bij Brouwerij Troost Westergas. En het bottelen gebeurt daar natuurlijk ook!

Huurbrouwen brouwketels

Fusten

Brouwerij Troost is als standaard overgestapt op Dolium fusten en daar zijn we blij mee. Dus naast afvullen op fles, is vullen mogelijk op fusten van 20 en/of 30 liter. Bovendien zijn de 20 liter fusten ook in Slimline uitvoering verkrijgbaar. Gebruik je liever een ander soort fust? Dat is in overleg natuurlijk mogelijk.

Fusten

Etiketteren

Voor de etiketten maakt Brouwerij Troost gebruik van Eticoll als vaste partner. Eticoll is op de hoogte van de specificaties van onze etiketteerlijn. Daarbinnen is een heleboel mogelijk. We helpen je hier graag bij.

Etiketteerlijn Brouwerij Troost

Voorbedrukte dozen

Wanneer de wens bestaat om gepersonaliseerde dozen te gebruiken, willen wij graag meedenken. De grote bestelhoeveelheden zijn vaak een struikelblok. Met het bundelen van onze aanvragen is deze drempel niet zo hoog meer.

Voorbedrukte dozen

Huurbrouwer van de maand in onze zaken op fles te koop!

Bier moet natuurlijk opgedronken worden. We proberen ruimte te vrij te houden in onze koelingen, zodat je voor de optie kunt kiezen om jouw bier op fles in onze zaken te verkopen! Zo kunnen nog meer mensen genieten van je bier!

Huurbrouwen