fbpx

Huurbrouwen

Brouwerij Troost Westergas is een brouwerij, brewpub en winkel ineen. Met een brouwcapaciteit van 7000 hl per jaar betekent dit ook dat wij dan plaats kunnen bieden aan huurbrouwers.

Heb je geen of te weinig eigen ketels en interesse in huurbrouwen bij Brouwerij Troost Westergas, mail dan naar brouwerij@brouwerijtroost.nl. We gaan graag met je om de tafel om de mogelijkheden door te nemen, we proberen o.a. om een paar tapkranen vrij te houden in de brewpub voor huurbrouwers.

Wij hopen op een fijne samenwerking!

Wat is er mogelijk bij Brouwerij Troost

Whitelabel

Altijd al gedroomd van een eigen huisbier in jouw café, restaurant of bedrijf? Vanaf heden kun je in samenwerking met Brouwerij Troost white labelen! Wat betekent dat? Kies een van de bierstijlen die Brouwerij Troost biedt en vervolgens helpen wij jou ook nog eens met eigen glazen, taplenzen en/of etiketten! Zodat het bier in stijl gedronken kan worden!

Whitelabel

Volumes

Bij Brouwerij Troost zijn batches van 40 HL mogelijk bij Troost Westergas. Kleinere batches zijn in overleg mogelijk.

Huurbrouwen brouwketels

Fusten Dolium en Keykeg

Brouwerij Troost heeft speciaal voor het vullen van keykegs een custom vulrek laten ontwikkelen. KeyKeg heeft een aantal revolutionaire eigenschappen.
In combinatie met de KeyKeg tapkop is het fust op elke tapinstallatie aan te sluiten, dranken zijn na aanslaan langer houdbaar en de KeyKeg is duurzaam en 100% recyclebaar. De keykeg is verkrijgbaar in 20 en 30 liter. Ook gebruiken we Dolium fusten van 20 en/of 30 liter.  Gebruik je liever een ander soort fust? Dat is in overleg natuurlijk mogelijk.

Fusten

Voorbedrukte dozen

Wanneer de wens bestaat om gepersonaliseerde dozen te gebruiken, willen wij graag meedenken. De grote bestelhoeveelheden zijn vaak een struikelblok. Met het bundelen van onze aanvragen is deze drempel niet zo hoog meer.

Voorbedrukte dozen

Huurbrouwer van de maand in onze zaken op fles te koop!

Bier moet natuurlijk opgedronken worden. We proberen ruimte vrij te houden in onze koelingen, zodat je voor de optie kunt kiezen om jouw bier op fles in onze zaken te verkopen! Zo kunnen nog meer mensen genieten van je bier!

Huurbrouwen

Nu ook blikken mogelijK!

Blikken zijn lichter en veel beter stapelbaar met minder ruimte tussen de blikken. We kunnen op een pallet nu ruim 40% meer bier kwijt en dat betekent besparingen in transport op gebied van uitstoot. Blikken kunnen helemaal gerecycled worden en dit proces is veel energiezuiniger dan het maken van gerecycled glas. Daarnaast kan je blik vrij makkelijk uit restafval scheiden waardoor de kans dat blik wordt gerecycled wordt ook veel groter is dan bij glas. Het produceren van een nieuw blik is niet beter dan een nieuwe fles, maar zodra de recycling aan de gang gaat schiet blik vooruit in duurzaamheid.

 

Dan een andere hele belangrijke reden voor bier in blikken: het is beter voor het bier. Er kan geen lucht of licht bij het bier komen en dat zorgt ervoor dat het bier veel langer vers blijft. Deze voordelen worden meer en meer bekend bij de bierdrinker. Juist mensen die craftbier tof vinden weten dit vaak al en verkiezen blik juist boven glas. Nog een meevaller is dat blik een veel groter vlak heeft dat gebrand kan worden, er is namelijk geen hals zoals bij een fles waar geen etiket op kan. Je kunt dus meer vertellen over jouw bier en je valt meer op tussen al die bruine flessen.