fbpx

Huurbrouwen

Brouwerij Troost Westergas is een brouwerij, brewpub en winkel ineen. Met een brouwcapaciteit van 7000 hl per jaar betekent dit ook dat wij dan plaats kunnen bieden aan huurbrouwers.

Heb je geen of te weinig eigen ketels en interesse in huurbrouwen bij Brouwerij Troost Westergas, mail dan naar brouwerij@brouwerijtroost.nl. We gaan graag met je om de tafel om de mogelijkheden door te nemen, we proberen o.a. om een paar tapkranen vrij te houden in de brewpub voor huurbrouwers.

Wij hopen op een fijne samenwerking!

Wat is er mogelijk bij Brouwerij Troost

Whitelabel

Altijd al gedroomd van een eigen huisbier in jouw café, restaurant of bedrijf? Vanaf heden kun je in samenwerking met Brouwerij Troost white labelen! Wat betekent dat? Kies een van de bierstijlen die Brouwerij Troost biedt en vervolgens helpen wij jou ook nog eens met eigen glazen, taplenzen en/of etiketten! Zodat het bier in stijl gedronken kan worden!

Whitelabel

Volumes

Bij Brouwerij Troost zijn batches van 40 HL mogelijk bij Troost Westergas. Kleinere batches zijn in overleg mogelijk.

Huurbrouwen brouwketels

Fusten Dolium en Keykeg

Brouwerij Troost heeft speciaal voor het vullen van keykegs een custom vulrek laten ontwikkelen. KeyKeg heeft een aantal revolutionaire eigenschappen.
In combinatie met de KeyKeg tapkop is het fust op elke tapinstallatie aan te sluiten, dranken zijn na aanslaan langer houdbaar en de KeyKeg is duurzaam en 100% recyclebaar. De keykeg is verkrijgbaar in 20 en 30 liter. Ook gebruiken we Dolium fusten van 20 en/of 30 liter.  Gebruik je liever een ander soort fust? Dat is in overleg natuurlijk mogelijk.

Fusten

Voorbedrukte dozen

Wanneer de wens bestaat om gepersonaliseerde dozen te gebruiken, willen wij graag meedenken. De grote bestelhoeveelheden zijn vaak een struikelblok. Met het bundelen van onze aanvragen is deze drempel niet zo hoog meer.

Voorbedrukte dozen

Huurbrouwer van de maand in onze zaken op fles te koop!

Bier moet natuurlijk opgedronken worden. We proberen ruimte vrij te houden in onze koelingen, zodat je voor de optie kunt kiezen om jouw bier op fles in onze zaken te verkopen! Zo kunnen nog meer mensen genieten van je bier!

Huurbrouwen