fbpx

Pubquiz (XL)

Bij Brouwerij Troost zijn we gek op quizzen! We doen het dan ook elke maandagavond in Oud-West en elke dinsdagavond in De Pijp. Daarnaast doen we ook nog 1 keer per maand een Pubquiz XL in de westergas met een quiz volledig gebouwd rond een thema!

Hoe werkt het?

In teams van twee tot maximaal vijf personen beantwoord je vragen die verdeeld zijn over meerdere rondes. Zo is er altijd een muziek- en een plaatjesronde, en een speciale themaronde. Het thema daarvan wordt ruim van tevoren gecommuniceerd via onze nieuwsbrief, dus meld je aan en bereid je goed voor! Voor de rest kun je eindelijk eens al die nutteloze informatie in je brein inzetten voor een hoger doel. Deelnemen aan de pubquiz kost je €1,- per persoon en de winnaars verdienen een verscheurde drankrekening. Maar ook aan de verliezers is gedacht, want voor hen is er natuurlijk een Troostprijs en de schatvraag waarmee je met meer geluk dan wijsheid kans maakt op een portie bitterballen.

Elke maandag starten we om 19.30 uur en uiterlijk om 22.30 uur zijn we weer klaar. De quiz in de Pijp en de Pubquiz XL starten om 20.00! Reserveer online, telefonisch of per mail en geef aan met hoeveel personen je komt, hoe laat jullie er zijn en of jullie vooraf ook een hapje willen eten. Meer dan vijf personen in een team kan en mag, maar dat kost je wel wat strafpunten!

Reserveer hier voor de pubquiz maandagavond in Oud West!

of:

Reserveer hier voor de pubquiz dinsdagavond in de Pijp!

of:

Reserveer hier voor de pubquiz XL in de Westergas!