fbpx

Brouwerij Troost Westergas

Welkom in onze brewpub!

Bij ons ben je altijd welkom. Ook zonder reservering! Wil je echt zeker weten dat je op een bepaalde tijd aan een tafel kan zitten eten op jouw favoriete tijdstip? Reserveer dan via onderstaande links. Staat je favoriete tijd er niet meer tussen? Reserveer dan iets later en kom alvast eerder borrelen aan de bar. Daar is altijd wel een plekje!

Westergas – Amsterdam

Staat je favoriete tijd er niet meer tussen, reserveer dan iets later en kom alvast eerder borrelen aan de bar. Daar is altijd wel een plekje!

Ben je met een groep? Gebruik dan deze link.

Over Westergas

Brouwerij Troost Westergas is een brouwerij, brewpub en winkel ineen. In deze brouwerij worden de grote hoeveelheden geproduceerd van bieren als Pilsner, Extra Wit, I.P.A. en Honingblond. Jaarlijks brouwen en bottelen wij wel 700.000 liter! Ben je benieuwd hoe het werk tussen de ketels eruit ziet? Wij geven ook rondleidingen in onze prachtige brouwerij!

Pubquiz XL

Op dinsdag 17 januari transformeren wij onze brewpub in de Westergasfabriek om tot een megapubquizlocatie. Het thema van deze editie is de hitserie van vroeger, Friends! dus begin maar vast met bingen, oefen nog even je beste ‘how u doin’ en I’ll be there for you!
Voor de winnaar toveren we de drankrekening weg en tussen de rondes door zijn er nog genoeg andere muzikale prijzen te winnen.
20:00 gaat de pubquiz van start. Je kan je aanmelden in teams van maximaal 6 personen. Meer mag ook voor een paar minpunten.
Kosten voor deelname zijn €5,00 per persoon!

Aanmelden voor de Pubquiz XL

Menu

Bij bier moet goed gegeten worden en dat kan ook bij Brouwerij Troost. De keuken is open tot 22:30 uur om de lekkerste hamburgers, salades, bitterballen, Libanese pizettes, nacho’s, cheesecakes en nog heel veel meer voor je te maken.

Geen zin in een burger? Op zaterdag en zondag hebben we een speciale lunchkaart van 12:00 tot 16:00 die bestaat uit een variatie van heerlijke tosti’s, salades en andere belegde heerlijkheden!

Onze menukaarten zijn helemaal vleesvrij. We willen laten zien dat je helemaal geen vlees nodig hebt om lekker pubfood te maken. Klik hier op de link om de menukaarten te bekijken.

Menu

Lunchmenu (zaterdag & zondag 12:00 – 16:00)

Have a look at the English food and drink menu!

Proef alvast de sfeer!

Feestje? Reserveer een muurtap!

Ben je jarig? Heb je je veterstrik-, zwem- of bachelordiploma gehaald? Of gewoon zomaar; omdat je het leven goudkleurig ziet? Vier dan je feestje bij Brouwerij Troost met muurtap, waarmee je zelf Troost Pilsner kunt tappen!

Meer weten? Klik hier!

Westergas Live (tijdelijk niet mogelijk)


Elke woensdag vanaf 20:00u, live jazz muziek bij Brouwerij Troost Westergas!

Reserveren?

Maak direct een reservering!

Openingstijden

Maandag: 16.00-23.00

Dinsdag: 16.00-01.00

Woensdag: 16.00-01.00

Donderdag: 16.00-01.00

Vrijdag: 16.00-03.00

Zaterdag: 12.00-03.00

Zondag: 12.00-23.00

Contact

Brouwerij Troost Westergas
Pazzanistraat 25-27
1014 DB Amsterdam
Bel: 020 737 10 28 
Mail: westergas@brouwerijtroost.nl

Voor informatie over onze brouwerijen (huurbrouwen, bier kopen etc.):
Mail: brouwerij@brouwerijtroost.nl

_

alleen-pinnen-300x104

Voor jouw en onze veiligheid kun je hier alleen met PIN/Creditcard betalen.