fbpx

Groepen bij Brouwerij Troost!

Eten en borrelen kan uitstekend bij Brouwerij Troost. In overleg kunnen wij voor ieder gezelschap een gepast menu samenstellen of een geslaagde borrel organiseren. Al onze vestigingen beschikken over voldoende ruimtes voor grote groepen en de mogelijkheid om een eigen tap te reserveren. Bekijk onze ruimtes hier!

Menu:

Afhankelijk van de grootte van jouw gezelschap stemmen we graag een menu af waar je iedereen van jouw gezelschap van kan genieten. Dieetwensen zijn geen enkel probleem! We hebben veel vegetarische en vegan opties op de kaart!

Klik hier voor het menu van Westergas en de Pijp

Bij Oud West voeren we een net iets ander menu!
Klik hier voor het menu van Oud-West 
Kom je met een grotere groep dineren dan zullen we misschien vragen om je keuze voor het diner vooraf door te geven. Zo kunnen wij zeker maken dat iedereens favoriete gerecht besteld kan worden en dat het op tijd op tafel staat!

Muurtap:

Ben je jarig? Heb je je veterstrik-, zwem- of bachelordiploma gehaald? Er is altijd wel iets te vieren en dat kan bij Brouwerij Troost met een eigen muurtap! Deze tap is aangesloten op Troost Pilsner en dit kost €14,95 per liter. De enige voorwaarde is een minimale afname van 10 liter (ongeveer 40 bier) en verder betaal je alleen voor wat je tapt!

Sporttassenactie voor teams:

Of je nou elke tegenstander van de mat veegt of juist stijf laatste staat. Het belangrijkste moment van het seizoen blijft nog altijd het teamuitje!Trommel je team op en kom gezellig een hapje eten en drinken bij Brouwerij Troost. Als kers op de taart krijgt ieder teamlid zo’n kekke Troost sporttas cadeau. Dan weet je in ieder geval dat je de volgende pot in stijl aankomt. Reserveer via het formulier hieronder een plekje met je team o.v.v. ‘sporttassenactie’ en voor je het weet winnen jullie ook de derde helft!

Direct vrijblijvend aanvragen

Naam

Telefoonnummer

E-mail

Locatie

Gelegenheid

Datum

Tijd

Aantal personen

Aanvullende vragen? Opmerkingen?