fbpx

Groepen bij Brouwerij Troost!

Eten en borrelen kan uitstekend bij Brouwerij Troost. In overleg kunnen wij voor ieder gezelschap een gepast menu samenstellen of een geslaagde borrel organiseren. Al onze vestigingen beschikken over voldoende ruimtes voor grote groepen en de mogelijkheid om een eigen tap te reserveren. Bekijk onze ruimtes hier!

Menu:

Afhankelijk van de grootte van jouw gezelschap stemmen we graag een menu af waar je iedereen van jouw gezelschap van kan genieten. Dieetwensen zijn geen enkel probleem! We hebben veel vegetarische en vegan opties op de kaart!

Klik hier voor het menu voor groepen van Westergas en de Pijp

Kom je met een grotere groep dineren dan zullen we misschien vragen om je keuze voor het diner vooraf door te geven. Zo kunnen wij zeker maken dat iedereens favoriete gerecht besteld kan worden en dat het op tijd op tafel staat!

Muurtap:

Ben je jarig? Heb je je veterstrik-, zwem- of bachelordiploma gehaald? Er is altijd wel iets te vieren en dat kan bij Brouwerij Troost met een eigen muurtap! Deze tap is aangesloten op Troost Pilsner en dit kost €14,95 per liter. De enige voorwaarde is een minimale afname van 10 liter (ongeveer 40 bier) en verder betaal je alleen voor wat je tapt!

Direct vrijblijvend aanvragen

  Naam

  Telefoonnummer

  E-mail

  Locatie

  Gelegenheid

  Datum

  Tijd

  Aantal personen

  Aanvullende vragen? Opmerkingen?