fbpx

Groepen bij Brouwerij Troost! (TIJDELIJK NIET MOGELIJK DOOR COVID-19)

Eten en borrelen bij Brouwerij Troost kan heel goed met groepen! In overleg kunnen wij voor ieder gezelschap een gepast menu samenstellen of een geslaagde borrel organiseren. Al onze vestigingen beschikken over voldoende ruimte voor grote groepen en de mogelijkheid om een eigen tap te reserveren. De capaciteit verschilt per vestiging dus neem gerust contact met ons op om jouw wensen te bespreken met onderstaand formulier!

Menu:

Afhankelijk van de grootte van jouw gezelschap stemmen we graag een menu af waar je iedereen van jouw gezelschap van kan genieten. Dieetwensen zijn geen enkel probleem en wist je dat meer dan 60% van onze gerechten vegetarisch zijn? Kijk hieronder voor het actuele menu:

www.brouwerijtroost.nl/menu

Muurtap:
Ben je jarig? Heb je je veterstrik-, zwem- of bachelordiploma gehaald? Of gewoon zomaar; omdat je het leven goudkleurig ziet? Vier dan je feestje bij Brouwerij Troost met muurtap, waarmee je zelf Troost Pilsner kunt tappen! Deze tap is aangesloten op Troost Pilsner en dit kost €12 per liter. De enige voorwaarde is een minimale afname van 10 liter (ongeveer 40 bier).

Borrelkaart:

Wat is een goede borrel zonder borrelhappen? Exact, niets! Vandaar dat je bij ons je borrel goed aan kan kleden met de lekkerste borrelhappen tot ‘s avonds laat! Check hieronder de borrelkaart:

Borrelkaart

Direct online aanvragen

Naam

Telefoonnummer

E-mail

Locatie

Gelegenheid

Datum

Tijd

Aantal personen

Aanvullende vragen? Opmerkingen?