fbpx

Brouwerij Troost De Pijp

Welkom in onze brewpub

Bij ons ben je altijd welkom. Ook zonder reservering! Wil je echt zeker weten dat je op een bepaalde tijd aan een tafel kan zitten eten op jouw favoriete tijdstip? Reserveer dan via onderstaande links.

De Pijp – Amsterdam

Staat je favoriete tijd er niet meer tussen, reserveer dan iets later en kom alvast eerder borrelen aan de bar. Daar is altijd wel een plekje!

Ben je met een groep? Gebruik dan deze link.

Over ons

In 2013 bouwden we onze eerste brouwerij in een voormalig klooster in De Pijp. De jaarcapaciteit was 100.000 liter en dat werd allemaal ter plekke opgedronken. Sindsdien gaat het hard: we brouwen en bottelen op het Westergasterrein nog eens 700.000 liter en zijn daarmee de grootste onafhankelijke brouwerij van Amsterdam. Momenteel is Brouwerij Troost De Pijp de plek waar we experimenteren, nieuwe bieren ontwikkelen en de bieren met kleine oplages produceren.

Brouwerij Troost produceert bier, sterke drank en limonades in drie monumentale locaties in Amsterdam. En het mooiste is: elk van de locaties heeft zijn eigen brewpub!

Menu

Bij bier moet goed gegeten worden en dat kan ook bij Brouwerij Troost. De keuken van Brouwerij Troost De Pijp is open tot 22:30 uur om de lekkerste hamburgers, salades, bitterballen, Libanese pizettes, nacho’s, cheesecakes en nog heel veel meer voor je te maken.

Onze kaart is helemaal vleesvrij. We willen laten zien dat je helemaal geen vlees nodig hebt om lekker pubfood te maken. Klik hier op de link om de kaart te bekijken.

Menukaarten

Have a look at the English menu!

Proef alvast de sfeer!

Feestje? Reserveer een muurtap!

Ben je jarig? Heb je je veterstrik-, zwem- of bachelordiploma gehaald? Of gewoon zomaar; omdat je het leven goudkleurig ziet? Vier dan je feestje bij Brouwerij Troost met muurtap, waarmee je zelf Troost Pilsner kunt tappen!

Meer weten? Klik hier!

_

alleen-pinnen-300x104

Voor jouw en onze veiligheid kun je hier alleen met PIN/Creditcard betalen.

Reserveren?

Maak direct een reservering!

Openingstijden 

Maandag-donderdag: 16.00-01.00

Vrijdag: 16.00-03.00

Zaterdag: 14.00-03.00

Zondag: 14.00-23.00

Contact

Brouwerij Troost De Pijp
Cornelis Troostplein 21
1072 JJ Amsterdam
Bel: 020 760 58 20
Mail: depijp@brouwerijtroost.nl

Voor informatie over onze brouwerijen (huurbrouwen, bier kopen etc.) mail naar brouwerij@brouwerijtroost.nl