fbpx

Brouwerij Troost De Pijp

Helaas zijn al onze zaken gesloten door de nieuwe maatregelen van de overheid. Stay safe & hopelijk tot snel!

In 2014 bouwden we onze eerste brouwerij in een voormalig klooster in De Pijp. De jaarcapaciteit was 100.000 liter en dat werd allemaal ter plekke opgedronken. Sindsdien gaat het hard: we brouwen en bottelen op het Westergasterrein nog eens 700.000 liter en zijn daarmee de grootste onafhankelijke brouwerij van Amsterdam. Momenteel is Brouwerij Troost De Pijp de plek waar we experimenteren, nieuwe bieren ontwikkelen en de bieren met kleine oplages produceren.

Brouwerij Troost produceert bier, sterke drank en limonades in drie monumentale locaties in Amsterdam. En het mooiste is: elk van de locaties heeft zijn eigen brewpub!

Menu

Bij bier moet goed gegeten worden en dat kan ook bij Brouwerij Troost. De keuken van Brouwerij Troost De Pijp is open tot 22:30 uur om de lekkerste hamburgers, steaks, salades, bitterballen, flammkuchen, nacho’s, cheesecakes en nog heel veel meer voor je te maken.

We zijn trots op onze nieuwe kaart: meer dan 60% van de gerechten zijn zonder vlees of vegetarisch te bestellen en het vlees dat we wel gebruiken is minstens 3-sterren beter leven en veelal biologisch.

Menukaarten

Have a look at the English menu!

Proef alvast de sfeer!

 

Reserveren:

Alle tafels in onze brewpubs en op ons terras staan 1,5m uit elkaar. Door het maken van een reservering verklaar je dat jullie uit één huishouden komen. We gaan je bij bezoek niet vragen om eventuele bewijsmiddelen hiervan. Wij ontvangen geen gezelschappen groter dan 4 personen.

Voor het terras geldt dat je ook zonder reservering kunt komen. Er is altijd plek voor de spontane bezoeker!

 

(TIJDELIJK NIET MOGELIJK DOOR COVID-19)

Feestje? Reserveer een muurtap!

Ben je jarig? Heb je je veterstrik-, zwem- of bachelordiploma gehaald? Of gewoon zomaar; omdat je het leven goudkleurig ziet? Vier dan je feestje bij Brouwerij Troost met muurtap, waarmee je zelf Troost Pilsner kunt tappen!

Meer weten? Klik hier!

_

alleen-pinnen-300x104

Voor jouw en onze veiligheid kun je hier alleen met PIN/Creditcard betalen.

Reserveren?

Maak direct een reservering!

Alle tafels in onze brewpubs en op ons terras staan 1,5m uit elkaar. Door het maken van een reservering verklaar je dat jullie uit één huishouden komen. We gaan je bij bezoek niet vragen om eventuele bewijsmiddelen hiervan.

TIJDELIJK GESLOTEN

Openingstijden 

ma-do: 16:00u-22:00u
vrij: 16:00u-22:00u
za: 14:00u-22:00u
zo: 14:00u-22:00u

Contact

Brouwerij Troost De Pijp
Cornelis Troostplein 21
1072 JJ Amsterdam
Bel: 020 760 58 20
Mail: depijp@brouwerijtroost.nl

Pizzaatje afhalen? Check hier de openingstijden van onze Birreria!

Voor informatie over onze brouwerijen (huurbrouwen, bier kopen etc.) mail naar brouwerij@brouwerijtroost.nl