Werken bij Brouwerij Troost

Werken bij Brouwerij Troost is één en al gezelligheid én keihard doorwerken. Keuken, bediening, brouwerij, iedereen staat iedere dag ontzettend zijn of haar best te doen om iets moois neer te zetten. We brouwen bier voor andere brouwers, we brouwen bier voor gasten in onze brewpubs, we brouwen bier voor thuis op de bank, we tappen bier voor borrels, we tappen bier voor diners, we flippen burgers, we frituren onze eigen bitterballen en ondertussen proberen we het altijd net iets beter te doen dan gisteren.

Voor onze brewpubs zijn wij altijd op zoek naar mega handige barvrouwen- en mannen, vliegensvlugge runners, stralende gastvrouwen en charmante gastheren die een glimlach op het gezicht van onze gasten kunnen toveren.

Voor onze keukens zijn we altijd op zoek naar aanstormend keuken-talent. Een soort Masterchef, maar dan gewoon in onze keuken, zonder camera’s, zonder make-up.

In de brouwerij is ons team een stuk kleiner maar zijn we desalniettemin altijd op zoek naar geoefende brouwers om ons team te versterken!

Zie je jouw droom(bij-)baan tussen de vacatures staan? Stuur dan gauw jouw CV én motivatie naar werken@brouwerijtroost.nl en kom wellicht langs voor een kennismakingsgesprek!

Assistent Bedrijfsleider Troost Westergas

Onze assistent bedrijfsleiders zijn; stressbestendig, altijd de beste, flexibel, niet vies van hard werken met een gezonde dosis humor en staan klaar wanneer de bedrijfsleider er niet is.

Meer >

 

Shiftleader Brouwerij Troost Westergas

Onze shiftleaders zijn; stressbestendig, altijd de beste in wat ze doen, flexibel, niet vies van hard werken met een gezonde dosis humor.

Meer >

Zelfstandig Werkend Kok voor Troost de Pijp

Bij Brouwerij Troost ben je samen met de chef en sous-chef verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken in de keuken.

Meer >

Keukenhulp Brouwerij Troost De Pijp

Bij Brouwerij Troost werk je met een team van 2 tot 4 keukenmedewerkers tijdens diner en word je aangestuurd door de chef of sous chef.

Meer >

Medewerker Bediening voor Troost Amsterdam

bediening-logo

Wij zijn op zoek naar handige barvrouwen- en mannen, vliegensvlugge runners, stralende gastvrouwen en charmante gastheren.

Meer >

Keukenhulp Brouwerij Troost Oud West

Bij Brouwerij Troost werk je met een team van 2 tot 4 keukenmedewerkers tijdens diner en word je aangestuurd door de chef of sous chef.

Meer >