Werken bij Brouwerij Troost

Werken bij Brouwerij Troost is één en al gezelligheid én keihard doorwerken. Keuken, bediening, brouwerij, iedereen staat iedere dag ontzettend zijn of haar best te doen om iets moois neer te zetten. We brouwen bier voor andere brouwers, we brouwen bier voor gasten in onze brewpubs, we brouwen bier voor thuis op de bank, we tappen bier voor borrels, we tappen bier voor diners, we flippen burgers, we frituren onze eigen bitterballen en ondertussen proberen we het altijd net iets beter te doen dan gisteren.

Voor onze brewpubs zijn wij altijd op zoek naar mega handige barvrouwen- en mannen, vliegensvlugge runners, stralende gastvrouwen en charmante gastheren die een glimlach op het gezicht van onze gasten kunnen toveren.

Voor onze keukens zijn we altijd op zoek naar aanstormend keuken-talent. Een soort Masterchef, maar dan gewoon in onze keuken, zonder camera’s, zonder make-up.

In de brouwerij is ons team een stuk kleiner maar zijn we desalniettemin altijd op zoek naar geoefende brouwers om ons team te versterken!

Zie je jouw droom(bij-)baan tussen de vacatures staan? Stuur dan gauw jouw CV én motivatie naar werken@brouwerijtroost.nl en kom wellicht langs voor een kennismakingsgesprek!

Assistent bedrijfsleider voor Troost de Pijp

bediening-logo

Wij zijn per direct op zoek naar een assistent bedrijfsleider met de ambitie en het talent om op korte termijn de positie van bedrijfsleider te vervullen! 

Meer >

Medewerker Bediening voor Troost Amsterdam

bediening-logo

Wij zijn op zoek naar handige barvrouwen- en mannen, vliegensvlugge runners, stralende gastvrouwen en charmante gastheren.

Meer >

Keukenhulp voor Troost Amsterdam

Omdat wij niet genoeg kunnen krijgen van lekker eten, zijn we op zoek naar aanstormend keukentalent.

Meer >