Vacature: Shiftleader Troost Oost en Westergas

Sta je aan het begin van je leidinggevende carriere en ben je op zoek naar een toffe uitdaging met voldoende doorgroeimogelijkheden? Lees dan vooral even verder!

Wat zoeken we dan precies?
Iemand die dagelijks de leiding heeft over de bediening en toe ziet op de kwaliteit van álle producten die naar tafel gaan én de sfeer in de brewpub. Best wel een uitdagende baan en zoals je mag verwachten wordt er dan ook goed voor je gezorgd in de vorm van vaste uren, tenminste twee dagen per week vrij, mogelijkheid tot 4 dagen werken (ook bij 38 uur), marktconform salaris en natuurlijk doorbetaalde vakantiedagen! 

Hoe zien je dagen er dan uit?
Je begint de dag in de namiddag met het openen van de zaak en voorbereidingen treffen voor de avond. Je verdeelt de reserveringen over alle plekken, checkt bijzonderheden, en vult de voorraden aan waar nodig. Vervolgens maak je een indeling voor je collega’s en check je of het weer je niet dwars gaat zitten. De rest van de avond ben jij daar voor je gasten en je collega’s en sta je klaar met raad en daad als er problemen zijn. Je sluit samen met je collega’s de zaak en checkt voor de zekerheid nog even de reserveringen en voorraad.

Interesse of iemand die je kent zou moeten solliciteren? Stuur je CV en motivatie naar werken@brouwerijtroost.nl vóór 20 juli of tip je beste vriend/huisgenoot over de vacature en laat hem/haar ons mailen voor de 20e!