fbpx

Shiftleader de Pijp

Voor Brouwerij Troost de Pijp zijn wij op zoek naar een shiftleader!

Onze shiftleaders zijn; stressbestendig, altijd de beste, flexibel, niet vies van hard werken met een gezonde dosis humor.

In ruil daarvoor krijgen zij; veel vrijheid, een goed salaris, kritische feedback, alles te leren over (het brouwen van) bier en deze kennis door te geven aan dat team!

Om er zeker van te zijn dat je beslagen ten ijs komt op jouw eerste dag als shiftleader wordt je in twee weken tijd intensief ingewerkt door operationeel mee te draaien. Na deze eerste maand rapporteer je aan de bedrijfsleider en geef je dagelijks leiding aan een team van 2 tot 15 collega’s.

Hoe ziet een dag als shiftleader eruit?

Je begint de dag in de namiddag met het openen van de zaak en voorbereidingen treffen voor de avond. Je verdeelt de reserveringen over alle plekken, checkt bijzonderheden, en vult de voorraden aan waar nodig. Vervolgens maak je een indeling voor je collega’s en check je of het weer je niet dwars gaat zitten. De rest van de avond ben jij daar voor je gasten en je collega’s en sta je klaar met raad en daad als er problemen zijn. Personeel aansturen, klachten afhandelen, reserveringen in de gaten houden, werkelijk alles houd je in de gaten! Je sluit samen met je collega’s de zaak en checkt voor de zekerheid nog even de reserveringen en voorraad. Klaar? Lekker biertje drinken met de rest!

Lijkt jou dit wat en ben/heb jij in ieder geval:

  • Ten minste een jaar ervaring als shiftleader/floormanager of 2 jaar in de bediening van een eetcafé of restaurant?
  • Affiniteit met bier en/of bier brouwen?
  • Vaardig in het gebruik van Gmail?
  • Je certificaat Sociale Hygiene?

 

Stuur je CV en motivatie nu naar werken@brouwerijtroost.nl en laat ons weten waarom jij denkt dat jij  Brouwerij Troost de Pijp kan runnen!