fbpx

Van hulpkok tot leidinggevende.

Bij Brouwerij Troost zijn er volop kansen in de keuken. Zowel voor volleerde sous-chefs als voor beginnende koks hebben wij leuke uitdagingen. Twijfel niet en mail voor een gesprek met onze chef! werken@brouwerijtroost.nl

Hoe ziet een dag in de keuken er uit?

De eerste koks beginnen rond 13:00 met de voorbereidingen. Vanaf 16:00 zijn we open voor gasten maar het is uiteraard het drukste rond dinertijd. Je werkt in een team om mooie vegetarische gerechten zo snel en goed mogelijk op tafel te krijgen. Om 22:30 sluit de keuken voor bestellingen en is het zaak de ruimte perfect schoon achter te laten. Uiteraard wordt er nog een biertje gedronken na de werkdag!

Heb je meer ervaring? Kom je dan vooral ook bemoeien met wat er op onze volgende kaart moet staan en help ons bouwen aan leuke teams in de keuken.

Profiel:

Voor het werk in de keuken zoeken we mensen die:

  • Enthousiast en servicegericht zijn
  • Een passie voor eten hebben
  • Een flexibele teamplayers zijn met een no nonsense mentaliteit en goede communicatieve vaardigheden
  • Bereid zijn om weekenddiensten te werken en het niet erg vinden om in de avond te werken.

Interesse? Stuur een mailtje naar: werken@brouwerijtroost.nl