Zelfstandig werkend kok voor Troost de Pijp


Werkweek van vier dagen is bespreekbaar!

Als zelfstandig werkend kok bij Brouwerij Troost ben je, samen met de chef en sous-chef, dagelijks verantwoordelijk voor de operationele aansturing van, en werk je mee met een team van tussen de 2 en 4 keukenmedewerkers tijdens diner. Je wordt hierin aangestuurd door de chef.

Dagelijkse taken:

  • Communiceren tussen bediening en keuken
  • Inwerken en ontwikkelen van keukenpersoneel
  • Gericht reageren op wensen en klachten van gasten
  • Bestellingen doen voor de keuken en bar
  • HACCP registratie en naleving hygiëne
  • Schoonmaaktaken
  • Controle binnenkomende goederen en afhandeling klachten
  • Bereiden en op smaak brengen van gerechten volgens recept
  • Klaarmaken van bestellingen door a la minute kookwerkzaamheden

Verantwoordelijkheden:

  • Kwaliteit van de gerechten
  • Aansturing keukenteam bij afwezigheid van chef
  • Het signaleren van mankementen (en waar mogelijk verhelpen) van mankementen aan keukenapparatuur
  • Het bewaken van de versheid en houdbaarheid van ingrediënten en producten
  • Aandragen van verbeteringen die de service en algehele kwaliteit ten goede komen

Profiel:

In een zelfstandig werkend kok zoeken we iemand die:

  • Bij voorkeur, minstens één jaar ervaring heeft in een soortgelijke functie
  • Enthousiast en servicegericht is
  • Een passie voor koken heeft
  • Een flexibele teamplayer is met een no nonsense mentaliteit en goede communicatieve vaardigheden
  • Bereid is om in dag, avond en weekenddiensten te werken

Soort dienstverband: Voltijd

Salaris: €1.850,00 tot €2.250,00 /maand