fbpx

Neem even contact op!

Dan nemen we zo snel mogelijk contact met jou op.

  Naam

  Telefoon

  E-mail

  Functie?

  Opmerkingen?

  Upload je CV hier!

  Assistent bedrijfsleider

  Vind je het leuk om een team aan te sturen en verantwoordelijkheid te nemen? En vind jij het leuk om het mensen naar de zin te maken en hou je van craft beer en lekker eten? Lees verder, dit is de vacature die jij zoekt!

  Hoe ziet een dag als assistent bedrijfsleider eruit?

  Je begint de dag in de namiddag met het openen van de zaak en het treffen van voorbereidingen voor de avond. Je controleert de reserveringen op bijzonderheden en maakt een plan wie op welke tafel gaat aanschuiven. Vervolgens bedenk je hoe de verschillende rollen worden ingevuld door het team van collega’s. Als de deur opengaat ben je de rest van de avond het gezicht voor gasten en collega’s en sta je klaar met raad en daad als er problemen zijn. Personeel aansturen, klachten afhandelen, reserveringen in de gaten houden, jij houdt het overzicht! Je sluit samen met je collega’s de zaak en checkt voor de zekerheid nog de voorraad. Natuurlijk drink je na je dienst nog een lekker biertje met het team!

  Als assistent overleg je regelmatig met de bedrijfsleider over hoe dingen nog beter kunnen en je evalueert hoe het gaat met het team. In overleg zijn er extra taken die kan oppakken op het gebied van administratie, trainingen en klein onderhoud.

  We zoeken iemand die:

  • Enthousiast en servicegericht is
  • Een passie voor bier heeft
  • Goed is in het aansturen van een team en houdt van verantwoordelijkheid
  • Bereid is om in dag, avond en weekenddiensten te werken
  • Fulltime wil werken, kan ook op 32 uur basis.
  • Zichzelf voorlopig thuis voelt in de horeca

  Wij bieden:

  • Het gezelligste horecateam van Amsterdam
  • Een uurloon van minimaal 17,50 euro*! Daar komt je fooi nog bovenop!
  • Lekkere biertjes na en een goede maaltijd voor je dienst.
  • Kansen om door te groeien waar jij dat wilt!

  Brouwerij Troost heeft drie brewpubs waar we ons eigen gebrouwen biologische bier serveren met daarbij een volledig vleesvrij menu. We denken niet alleen maar aan winst maar werken met oog voor mens en milieu en proberen het elke dag net even beter te doen dan de vorige. We hebben ook veel oog voor de mensen die voor ons werken en bieden kansen om door te groeien en bij te leren waar het kan. Daarnaast betrekken we iedereen die dat wil bij de beslissingen die we maken en zijn we zo transparant mogelijk.

  Ben je enthousiast geworden van deze functie en Brouwerij Troost? Neem contact met ons op via het formulier of mail naar werken@brouwerijtroost.nl

  *Uurloon is inclusief vakantiedagen en -geld.  Assistent bedrijfsleider