fbpx

Brouwerij Troost Oud West

De derde vestiging, Brouwerij Troost Oud West heeft haar deuren geopend in april 2018 en is gevestigd aan de levendige Bilderdijkstraat. Het kleine zusje van Troost de Pijp en Westergas heeft geen ruimte voor haar eigen brouwerij. Des te indrukwekkender zijn de tanks boven de bar die het mogelijk maken om al onze bieren vers van de tap te kunnen proeven. Deze tanks worden afgevuld met onze eigen tankwagen vanuit de brouwerij op het Westergasterrein. Natuurlijk vind je ook hier onze distillaten. Onze Gin, Jonge/Oude Jenever is los of in een cocktail te bestellen!

Pubquiz

Elke maandag avond kan je bij Troost Oud West terecht voor de Brouwerij Troost Pubquiz! Reserveer online, op facebook, telefonisch (020 214 96 07) of per mail (oudwest@brouwerijtroost.nl) en geef aan met hoeveel je komt, hoe laat en of je ook wilt eten. Je speelt in teams van 2 tot maximaal 5 aan een tafeltje, maar met meer mag ook, met inachtneming van strafpuntjes. Strafpuntjes die je overigens weer lekker weg kan spelen door aan de bel te trekken voor dubbele punten! De Troost Pubquiz is gratis en het winnende team hoeft niks voor hun drankrekening te betalen! Het team wat als laatste eindigt gaat nooit zonder lege handen naar huis, maar wel met echt Troostprijzen! En alsof dat nog niet genoeg is gooien we er ook nog eens een portie Troost-bitterballen in voor het team wat de schatvraag wint! Komt dat zien! Iedere maandag om 20:00 uur en uiterlijk 23:00 uur zijn we weer klaar. Reserveren is altijd verstandig.

Voetbal

Ajax kijken op groot scherm in Troost Oud West? Dat kan! Wij zenden bijna alle wedstrijden van Ajax uit In Troost Oud West op een groot én een kleiner scherm. De keuken is altijd open dus als je de wedstrijd wilt kijken met het bord op schoot kan dat natuurlijk ook. Wil je zeker weten of we jouw wedstrijd ook uitzenden? Bel ons dan even of check de agenda!

Menu

Bij bier moet goed gegeten worden en dat kan ook bij Brouwerij Troost. De keuken van Brouwerij Troost Oud West is open tot 22:30 uur om de lekkerste hamburgers, steaks, salades, bitterballen, flammkuchen, nacho’s, cheesecakes en nog heel veel meer voor je te maken.

Proef alvast de sfeer!

Reserveren:

Reserveren kan via de Formitable widget op deze pagina.
Ben je met meer dan 15 personen of wil je een borrel reserveren?
Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier en wij nemen binnen 12 uur contact met je op!

Naam

Telefoonnummer

E-mail

Locatie

Gelegenheid

Datum

Tijd

Aantal personen

Aanvullende vragen? Opmerkingen?

Feestje? Reserveer een muurtap!

Ben je jarig? Heb je je veterstrik-, zwem- of bachelordiploma gehaald? Of gewoon zomaar; omdat je het leven goudkleurig ziet? Vier dan je feestje bij Brouwerij Troost met muurtap, waarmee je zelf Troost Pilsner kunt tappen!

Meer weten? Klik hier!

_

alleen-pinnen-300x104

Voor jouw en onze veiligheid kun je hier alleen met PIN/Creditcard betalen.

Reserveren?

Maak direct een reservering!

Online geen beschikbaarheid meer? Bel dan tijdens openingstijden voor de laatste tafels of kom gewoon langs! (We houden altijd wat tafels vrij.)

Wil je reserveren voor een borrel of een groep groter dan 14 personen? Gebruik het formulier linksonder op deze pagina!

Openingstijden

ma: 16:00u-23:00u
di-do: 16:00u-0:00u/01:00u
vrij: 16:00u-03:00u
za: 14:00u-03:00u
zo: 14:00u-0:00u

Contact

Oud West
Bilderdijkstraat 205 hs
1053 KT Amsterdam
Bel: +31 20 214 9607
Mail: oudwest@brouwerijtroost.nl

Voor informatie over onze brouwerijen (huurbrouwen, bier kopen etc.) mail naar brouwerij@brouwerijtroost.nl