fbpx

Brouwerij Troost Oud West

De derde vestiging, Brouwerij Troost Oud West heeft haar deuren geopend in april 2018 en is gevestigd aan de levendige Bilderdijkstraat. Het kleine zusje van Troost de Pijp en Westergas heeft geen ruimte voor haar eigen brouwerij. Des te indrukwekkender zijn de tanks boven de bar die het mogelijk maken om al onze bieren vers van de tap te kunnen proeven. Deze tanks worden afgevuld met onze eigen tankwagen vanuit de brouwerij op het Westergasterrein. Natuurlijk vind je ook hier onze distillaten. Onze Gin, Jonge/Oude Jenever is los of in een cocktail te bestellen!

Pubquiz

Elke maandagavond kun je bij Troost Oud West terecht voor de Brouwerij Troost Pubquiz! In teams van 2 tot maximaal 5 beantwoord je vragen die verdeeld zijn in meerdere rondes. Zo is er altijd een muziek- en een plaatjesronde en je kan je voorbereiden op de themaronde die ruim van te voren wordt gecommuniceerd via onze socials. Voor de rest kan je eindelijk eens al die nutteloze informatie in je brein inzetten voor een hoger doel. Deelnemen aan de quiz is helemaal gratis en de winnaars verdienen een verscheurde drankrekening. Ook aan de verliezers is gedacht want voor hen is er natuurlijk een Troostprijs en de schatvraag waar je met meer geluk dan wijsheid kans maakt op een portie bitterballen.

Nu extra leuk: quizzen op het overdekte en verwarmde terras met silent-disco-koptelefoon! Komt dat zien! Iedere maandag starten om 20:00 uur en uiterlijk om 22:30 uur zijn we weer klaar. Reserveer online, op facebook, telefonisch of per mail en geef aan met hoeveel je komt, hoe laat en of je ook vooraf een hapje wilt eten. Meer dan 5 in een team kan en mag maar kost je wel strafpunten!

M: oudwest@brouwerijtroost.nl T: (020) 214 96 07

Voetbal (tijdelijk niet mogelijk door COVID-19)

Ajax kijken op groot scherm in Troost Oud West? Dat kan! Wij zenden bijna alle wedstrijden van Ajax uit In Troost Oud West op een groot én een kleiner scherm. De keuken is altijd open dus als je de wedstrijd wilt kijken met het bord op schoot kan dat natuurlijk ook. Wil je zeker weten of we jouw wedstrijd ook uitzenden? Bel ons dan even of check de agenda!

Menu

Bij bier moet goed gegeten worden en dat kan ook bij Brouwerij Troost. De keuken van Brouwerij Troost Oud West is open tot 22:30 uur om de lekkerste hamburgers, steaks, salades, bitterballen, flammkuchen, nacho’s, cheesecakes en nog heel veel meer voor je te maken.

We zijn trots op onze nieuwe kaart: meer dan 60% van de gerechten zijn zonder vlees of vegetarisch te bestellen en het vlees dat we wel gebruiken is minstens 3-sterren beter leven en veelal biologisch.

Proef alvast de sfeer!

 

Reserveren:

Alle tafels in onze brewpubs en op ons terras staan 1,5m uit elkaar. Door het maken van een reservering verklaar je dat jullie uit één huishouden komen. We gaan je bij bezoek niet vragen om eventuele bewijsmiddelen hiervan. Wil je een reservering maken voor een gezelschap van meerdere huishoudens of bestaat je huishouden uit meer dan 6 personen? Neem dan contact op via het contactformulier op deze site!

Voor het terras geldt dat je ook zonder reservering kunt komen. Er is altijd plek voor de spontane bezoeker!

 

Naam

Telefoonnummer

E-mail

Locatie

Gelegenheid

Datum

Tijd

Aantal personen

Aanvullende vragen? Opmerkingen?

(TIJDELIJK NIET MOGELIJK DOOR COVID-19)

Feestje? Reserveer een muurtap!

Ben je jarig? Heb je je veterstrik-, zwem- of bachelordiploma gehaald? Of gewoon zomaar; omdat je het leven goudkleurig ziet? Vier dan je feestje bij Brouwerij Troost met muurtap, waarmee je zelf Troost Pilsner kunt tappen!

Meer weten? Klik hier!

_

alleen-pinnen-300x104

Voor jouw en onze veiligheid kun je hier alleen met PIN/Creditcard betalen.

Reserveren?

Maak direct een reservering!

Alle tafels in onze brewpubs en op ons terras staan 1,5m uit elkaar. Door het maken van een reservering verklaar je dat jullie uit één huishouden komen. We gaan je bij bezoek niet vragen om eventuele bewijsmiddelen hiervan. Wil je een reservering maken voor een gezelschap van meerdere huishoudens of bestaat je huishouden uit meer dan 6 personen? Neem dan contact op via het contactformulier op deze site!

Openingstijden

ma: 16:00u-23:00u
di-do: 16:00u-0:00u/01:00u
vrij: 16:00u-03:00u
za: 14:00u-03:00u
zo: 14:00u-0:00u

Contact

Oud West
Bilderdijkstraat 205 hs
1053 KT Amsterdam
Bel: +31 20 214 9607
Mail: oudwest@brouwerijtroost.nl

Voor informatie over onze brouwerijen (huurbrouwen, bier kopen etc.) mail naar brouwerij@brouwerijtroost.nl