fbpx

Brouwerij Troost Oud West

De derde vestiging, Brouwerij Troost Oud West heeft haar deuren geopend in april 2018 en is gevestigd aan de levendige Bilderdijkstraat. Het kleine zusje van Troost de Pijp en Westergas heeft geen ruimte voor haar eigen brouwerij. Des te indrukwekkender zijn de tanks boven de bar die het mogelijk maken om al onze bieren vers van de tap te kunnen proeven. Deze tanks worden afgevuld met onze eigen tankwagen vanuit de brouwerij op het Westergasterrein. Natuurlijk vind je ook hier onze distillaten. Onze Gin, Jonge/Oude Jenever is los of in een cocktail te bestellen!

Pubquiz

De quizmaster en de jongens en meisjes van wijlen Café Kostverloren, nu Brouwerij Troost slaan de handen opnieuw ineen om de meest legendarische pubquiz van Oud West nieuw leven in te blazen. Sinds afgelopen zomer heeft Brouwerij Troost er een echte kroeg bij in Oud West en daar hoort natuurlijk wel een pubquiz bij.

Vanaf maandag 28 januari gaan we van start! Reserveer online, op facebook, telefonisch of per mail en geef aan met hoeveel je komt, hoe laat en of je ook wilt eten. De Troost Pubquiz is gratis, je kunt een kadopakket Troost bieren winnen of als dat niet lukt kun je altijd nog proberen voor de bitterballen te gaan door de schatvraag te winnen.Komt dat zien! Iedere maandag om 20:30u, en uiterlijk 23:00u zijn we weer klaar. Reserveren is altijd verstandig en deelname is gratis.

P.S. Pubquizzen is 8 rondes lang vragen beantwoorden, foto’s raden en muziek herkennen. Vaak triviaal, soms serieus en niet altijd makkelijk. Je speelt in teams van 2 tot maximaal 5 aan een tafeltje, maar met meer mag ook, met inachtneming van strafpuntjes. Er zijn prijzen voor de winnaars van de avond en van de schatvraag natuurlijk. Om een uur of 23.00 zijn we klaar en kun je dus precies op tijd je bed in om de dinsdag fris te beginnen!

Reserveer direct voor pubquiz!

Menu

Bij bier moet goed gegeten worden en dat kan ook bij Brouwerij Troost. De keuken van Brouwerij Troost Oud West is open tot 22:30 uur om de lekkerste hamburgers, steaks, salades, bitterballen, flammkuchen, nacho’s, cheesecakes en nog heel veel meer voor je te maken.

Agenda

Proef alvast de sfeer!

Feestje? Reserveer een muurtap!

Ben je jarig? Heb je je veterstrik-, zwem- of bachelordiploma gehaald? Of gewoon zomaar; omdat je het leven goudkleurig ziet? Vier dan je feestje bij Brouwerij Troost met muurtap, waarmee je zelf Troost Pilsner kunt tappen!

Meer weten? Klik hier!

_

alleen-pinnen-300x104

Voor jouw en onze veiligheid kun je hier alleen met PIN/Creditcard betalen.

Reserveren?

Maak direct een reservering!

Online geen beschikbaarheid meer? Bel dan tijdens openingstijden voor de laatste tafels of kom gewoon langs! (We houden altijd wat tafels vrij.)

Wil je reserveren voor een borrel of een groep groter dan 6 personen? Mail dan naar oudwest@brouwerijtroost.nl

Openingstijden

ma: 16:00u-23:00u
di-do: 16:00u-0:00u/01:00u
vrij: 16:00u-03:00u
za: 14:00u-03:00u
zo: 14:00u-0:00u

Contact

Oud West
Bilderdijkstraat 205 hs
1053 KT Amsterdam
Bel: +31 20 214 9607
Mail: oudwest@brouwerijtroost.nl

Voor informatie over onze brouwerijen (huurbrouwen, bier kopen etc.) mail naar brouwerij@brouwerijtroost.nl