fbpx

Brouwerij Troost Oud West

Welkom in onze brewpub!

Bij ons ben je altijd welkom. Ook zonder reservering! Wil je echt zeker weten dat je op een bepaalde tijd aan een tafel kan zitten eten op jouw favoriete tijdstip? Reserveer dan via onderstaande links. Staat je favoriete tijd er niet meer tussen? Reserveer dan iets later en kom alvast eerder borrelen aan de bar. Daar is altijd wel een plekje!

Oud West – Amsterdam

Ben je met een groep? Gebruik dan deze link.

Over Oud West

De derde vestiging, Brouwerij Troost Oud West heeft haar deuren geopend in april 2018 en is gevestigd aan de levendige Bilderdijkstraat. Het kleine zusje van Troost de Pijp en Westergas heeft geen ruimte voor haar eigen brouwerij. Des te indrukwekkender zijn de tanks boven de bar die het mogelijk maken om al onze bieren vers van de tap te kunnen proeven. Deze tanks worden afgevuld met onze eigen tankwagen vanuit de brouwerij op het Westergasterrein. Natuurlijk vind je ook hier onze distillaten. Onze Gin, Jonge/Oude Jenever is los of in een cocktail te bestellen!

Pubquiz

Elke maandagavond kun je bij Troost Oud-West terecht voor de Brouwerij Troost Pubquiz! In teams van twee tot maximaal vijf personen beantwoord je vragen die verdeeld zijn over meerdere rondes. Zo is er altijd een muziek- en een plaatjesronde, en een speciale themaronde. Het thema daarvan wordt ruim van tevoren gecommuniceerd via onze socials, dus bereid je goed voor! Voor de rest kun je eindelijk eens al die nutteloze informatie in je brein inzetten voor een hoger doel. Deelnemen aan de pubquiz kost je €1,- per persoon en de winnaars verdienen een verscheurde drankrekening. Maar ook aan de verliezers is gedacht, want voor hen is er natuurlijk een Troostprijs en de schatvraag waarmee je met meer geluk dan wijsheid kans maakt op een portie bitterballen.

Elke maandag starten we om 19.30 uur en uiterlijk om 22.30 uur zijn we weer klaar. Reserveer online, telefonisch of per mail en geef aan met hoeveel personen je komt, hoe laat jullie er zijn en of jullie vooraf ook een hapje willen eten. Meer dan vijf personen in een team kan en mag, maar dat kost je wel wat strafpunten!

E-mail: oudwest@brouwerijtroost.nl / tel.: 020-214 96 07

Reserveer hier!

Voetbal op groot scherm

Ajax kijken op groot scherm in Troost Oud West?  Wij zenden alle Europese wedstrijden van Ajax uit In Troost Oud West op een groot én een kleiner scherm. De keuken is altijd open dus als je de wedstrijd wilt kijken met het bord op schoot kan dat natuurlijk ook. Wil je zeker weten of we jouw wedstrijd ook uitzenden? Bel ons dan even of check de agenda!

Menu

Bij bier moet goed gegeten worden en dat kan ook bij Brouwerij Troost. De keuken is open tot 22:30 uur om de lekkerste hamburgers, salades, bitterballen, Libanese pizettes, nacho’s, cheesecakes en nog heel veel meer voor je te maken.

Klik hier op de link om de kaart te bekijken.

Proef alvast de sfeer!

Feestje? Reserveer een muurtap!

Ben je jarig? Heb je je veterstrik-, zwem- of bachelordiploma gehaald? Of gewoon zomaar; omdat je het leven goudkleurig ziet? Vier dan je feestje bij Brouwerij Troost met muurtap, waarmee je zelf Troost Pilsner kunt tappen!

Meer weten? Klik hier!

_

alleen-pinnen-300x104

Voor jouw en onze veiligheid kun je hier alleen met PIN/Creditcard betalen.

Reserveren?

Maak direct een reservering!

Zowel voor lunch, diner of de borrel.

Openingstijden 

Maandag-donderdag: 16.00-01.00

Vrijdag: 16.00-03.00

Zaterdag: 14.00-03.00

Zondag: 14.00-22.00

Contact

Oud West
Bilderdijkstraat 205 hs
1053 KT Amsterdam
Bel: +31 20 214 9607
Mail: oudwest@brouwerijtroost.nl

Voor informatie over onze brouwerijen (huurbrouwen, bier kopen etc.) mail naar brouwerij@brouwerijtroost.nl