fbpx

Chief of staff

Hou je van afwisseling en ben je goed in vooruit denken? Wil je werken in een bedrijf dat zich inzet voor duurzaamheid en goed werkgeverschap? Lees dan snel verder want dan is dit de vacature voor jou!

 

Als chief of staff ondersteun je de algemeen directeur in het leiden van ons bedrijf. Je krijgt controle over de agenda, pakt nieuwe projecten op en zorgt dat werknemers bezig zijn met de belangrijkste dingen nog voordat ze urgent worden.

 

Project management: 

Van het plannen, inkopen en implementeren van duurzame terrasverwarming tot het opzetten van een nieuw datasysteem om de verkopen beter te analyseren. In ons bedrijf zijn er voortdurend afwisselende projecten die moeten worden opgezet en aangestuurd.

 

Office management:

Door de lange termijn agenda te beheren zorg je dat vergunningen, verzekeringen en leverancierscontracten op tijd aandacht krijgen.

 

HR-management

Om onze werknemers gelukkig te houden moeten we veel met ze praten en hun zorgen wegnemen. Je ondersteunt de leidinggevenden in het bedrijf door tijdig gesprekken in te plannen en de brug te zijn tussen de managers en de salarisadministratie.

We zoeken iemand die:

  • Gestructureerd en proactief werkt
  • De lat voor zichzelf en anderen hoog legt
  • Vraagstukken snel doorziet en zelf met oplossingen komt
  • Leidinggevende ervaring heeft

Wij bieden:

  • 32 of 38 uur in een jong en ambitieus team
  • V.a. 4000,- bruto (obv fulltime), exclusief 8% vakantiegeld
  • Vrijheid in hoe je je werkt inricht en ruimte voor ontwikkeling

 

Brouwerij Troost is opgericht in 2013 en heeft drie brewpubs waar we ons eigen gebrouwen biologische bier serveren met daarbij een volledig vleesvrij menu. We denken niet alleen maar aan winst maar werken met oog voor mens en milieu en proberen het elke dag net even beter te doen dan de vorige. We hebben ook veel oog voor de mensen die voor ons werken en bieden kansen om door te groeien en bij te leren waar het kan. Daarnaast betrekken we iedereen die dat wil bij de beslissingen die we maken en zijn we zo transparant mogelijk. Het managementteam bestaat uit een algemeen directeur, een horecamanager en een brouwerijmanager.

Ben je enthousiast geworden van deze functie en Brouwerij Troost? Neem contact met ons op via 0618335615 of mail naar werken@brouwerijtroost.nl