Brouwerij Troost Westergas

Bij Brouwerij Troost maken we op mooie plekken midden in Amsterdam bier voor iedereen, van een toegankelijke Pilsner tot een Barrel-Aged Barleywine. In 2014 bouwden we onze eerste brouwerij in een voormalig klooster in De Pijp. De jaarcapaciteit was 100.000 liter en dat werd allemaal ter plekke opgedronken. Sindsdien gaat het hard: we brouwen en bottelen op het Westergasterrein nog eens 700.000 liter en zijn daarmee de grootste onafhankelijke brouwerij van Amsterdam. Je kunt nu elf soorten bier en een gin kopen, een rondleiding krijgen of zelfs samen met ons bier brouwenLees meer over de bieren › of over ons >.

Brouwerij Troost Westergas is een brouwerij, brewpub en winkel ineen. Naast het drinken van deze bieren kan er natuurlijk ook gegeten worden bij Brouwerij Troost Westergas. In onze brewpub kun je hamburgers, salades, flammkuchen, cheesecakes en nog heel veel meer bestellen. Bekijk hier het menu. En wist je dat we een podium hebben bovenop ons winkeltje? Elke woensdagavond om 20:00 uur, live jazz muziek!

Bij Brouwerij Troost Westergas worden de grote hoeveelheden geproduceerd van bieren als Pilsner, Weizen, I.P.A. en Amber. Brouwerij Troost De Pijp is de plek waar we experimenteren, nieuwe bieren ontwikkelen en de bieren met kleine oplages produceren. In de derde vestiging die we willen bouwen zal het gaan om barrel-aging.

Menu

Bij bier moet goed gegeten worden en dat kan ook bij Brouwerij Troost Westergas. De keuken van onze brewpub is open tot 22:30 uur om de lekkerste hamburgers, steaks, salades, bitterballen, flammkuchen, nacho’s, cheesecakes en nog heel veel meer voor je te maken.


Have a look at the English food or drinks menu!

Feestje? Reserveer een muurtap…

Als je bij ons een feestje geeft kun je Troost Lager tappen uit je eigen tap! Een muurtap reserveren kost niks maar we hanteren wel een minimale afname van 10 liter bier (dit heeft te maken met het doorspoelen van de leidingen). We vragen meestal ook om een aanbetaling. Neem contact met ons op.

Trouwerij in een Brouwerij?

Brouwerij Troost De Pijp is vanaf nu een heuse trouwlocatie! Willen jullie je liefde voor elkaar bezegelen onder het genot van een huisgebrouwen biertje naast je champagne, stuur dan een mailtje naar depijp@brouwerijtroost.nl.

Proef alvast de sfeer!

Rondleiding?

Lees hier meer informatie over een rondleiding door de brouwerij in de Westergasfabriek!

Westergas Live


Elke woensdag vanaf 20:00u, live jazz muziek bij Brouwerij Troost Westergas!

Wij hebben WiFi

wifi

Reserveren?

Maak direct een reservering.

Online geen beschikbaarheid meer? Bel dan tijdens openingstijden voor de laatste tafels of kom gewoon langs! (We houden altijd wat tafels vrij.)

Wil je reserveren voor een borrel of een groep groter dan 6 personen? Mail dan naar westergas@brouwerijtroost.nl

Openingstijden

ma-do: 16:00u-0:00u/01:00u
vrij: 16:00u-03:00u
za: 12:00u-03:00u
zo: 12:00u-0:00u

Contact

Brouwerij Troost Westergas
Pazzanistraat 25-27
1014 DB Amsterdam
Bel: 020 737 10 28 
Mail: westergas@brouwerijtroost.nl

Voor informatie over onze brouwerijen (huurbrouwen, bier kopen etc.):
Mail: brouwerij@brouwerijtroost.nl

_

alleen-pinnen-300x104

Voor jouw en onze veiligheid kun je hier alleen met PIN/Creditcard betalen.