Bedrijfsleider

Voor een van onze vestigingen in Amsterdam zijn wij op zoek naar een hands-on bedrijfsleider! (vanaf 1 maart, 38u per week, eerder starten in overleg)

Onze managers zijn; aanpakkers, zelfstandig, leergierig, handig, sociaal, kritisch op hun eigen werk, dat van hun collega’s en op dat van hun baas! Kortom, organisatorische duizend-poten met een gezonde grote bek!

In ruil daarvoor krijgen zij; veel vrijheid, een goed salaris, kritische feedback, de kans om hun eigen team samen te stellen, alles te leren over (het brouwen van) bier en deze kennis door te geven aan dat team!

Om er zeker van te zijn dat je beslagen ten ijs komt op jouw eerste dag als bedrijfsleider wordt je in een maand tijd intensief ingewerkt in managementtaken en leer je het bedrijf kennen door operationeel mee te draaien in een van onze vestigingen. Na deze eerste maand rapporteer je aan de directie en ben je verantwoordelijk voor een team van ongeveer 25 medewerkers.

Hoe ziet een dag als bedrijfsleider eruit?

Je begint de dag niet te vroeg met een kort overleg met de chef over het servies van gisteravond. Vervolgens doe je de bestellingen voor die dag en ga je verder met de inkomende mails van gasten. Rond een uur of twee heb je een sollicitatiegesprek samen met iemand van de directie. Daarna komt de shiftleader voor die avond al weer binnen en help je hem of haar de avond in. Tegen het einde van de middag check je nog even snel alle reserveringen voor de volgende dag en tijdens het servies werk je mee en coach je je team op het gebied van gastvrijheid, productkennis en samenwerken. Als de drukte voorbij is check je nog even snel de mail en sluit je je dag af met een biertje aan de bar!

Lijkt jou dit wat en ben/heb jij in ieder geval:

  • HBO/WO geschoold?
  • Ten minste twee jaar ervaring als assistent-bedrijfsleider of een jaar als bedrijfsleider in een eetcafé of restaurant?
  • Affiniteit met bier en/of bier brouwen?
  • Vaardig in het gebruik van Microsoft Office/Google Docs/Gmail?
  • Je certificaat Sociale Hygiene?
  • Bekend met HACCP richtlijnen?

Stuur je CV en motivatie voor 15 januari naar werken@brouwerijtroost.nl en laat ons weten waarom jij denkt dat jij je eigen Brouwerij Troost kan runnen!