Brouwerij Troost zoekt een administratief medewerker voor 3 dagen per week!

Met de derde vestiging in het vooruitzicht kan het administratieteam wat versterking gebruiken! We zijn op zoek naar iemand die zelfstandig en gestructureerd kan werken en flexibel en precies is. Heb je ook nog eens ervaring met Exact Online? Dan maak je het plaatje helemaal af!

Je bent verantwoordelijk voor het documenteren en controleren van alle productie-activiteiten van de brouwerij in Exact Online. Daarnaast ga je diverse administratieve werkzaamheden voor de brouwerij uitvoeren, waaronder het verwerken van bestellingen, de post, de facturatie, het debiteuren- en crediteuren-beheer, en de voorradenadministratie.

Bij Brouwerij Troost kom je terecht in een jonge en ambitieuze organisatie. Wij bieden een marktconform salaris en een dynamische werkplek op bijzondere locaties in Amsterdam.

Ken je of ben je zo iemand? Stuur dan vóór 10 augustus je cv en een korte motivatie naar administratie@brouwerijtroost.nl! De gesprekken vinden de weken daarop plaats!

Huurbrouwen?

In Brouwerij Troost Westergas hebben we plaats voor huurbrouwers. Wil je meer weten, mail dan naar brouwerij@brouwerijtroost.nl.

Rondleiding?

Geïnteresseerd in een rondleiding in een bierbrouwerij? Bij Brouwerij Troost Westergas ben je van harte welkom! Lees hier meer ›

Westergas Live


Elke woensdag vanaf 20:00u, live jazz muziek bij Brouwerij Troost Westergas!

Twitter