Werken bij Brouwerij Troost

Werken bij Brouwerij Troost is één en al gezelligheid én keihard doorwerken. Keuken, bediening, brouwerij, iedereen staat iedere dag ontzettend zijn of haar best te doen om iets moois neer te zetten. We brouwen bier voor andere brouwers, we brouwen bier voor gasten in onze brewpubs, we brouwen bier voor thuis op de bank, we tappen bier voor borrels, we tappen bier voor diners, we flippen burgers, we frituren onze eigen bitterballen en ondertussen proberen we het altijd net iets beter te doen dan gisteren.

Voor onze brewpubs zijn wij altijd op zoek naar mega handige barvrouwen- en mannen, vliegensvlugge runners, stralende gastvrouwen en charmante gastheren die een glimlach op het gezicht van onze gasten kunnen toveren.

Voor onze keukens zijn we altijd op zoek naar aanstormend keuken-talent. Een soort Masterchef, maar dan gewoon in onze keuken, zonder camera’s, zonder make-up.

In de brouwerij is ons team een stuk kleiner maar zijn we desalniettemin altijd op zoek naar geoefende brouwers om ons team te versterken!

Zie je jouw droom(bij-)baan tussen de vacatures staan? Stuur dan gauw jouw CV én motivatie naar werken@brouwerijtroost.nl en kom wellicht langs voor een kennismakingsgesprek!

Bedrijfsleider

bediening-logo

Voor een van onze vestigingen in Amsterdam zijn wij op zoek naar een hands-on bedrijfsleider!

Meer >

Shiftleader

Vacature

Voor een van onze vestigingen in Amsterdam zijn wij op zoek naar een shiftleader die zijn of haar mouwen wilt opstropen!

Meer >

Medewerker Bediening

bediening-logo

Voor onze brewpubs zijn wij per direct op zoek naar mega handige barvrouwen- en mannen, vliegensvlugge runners, stralende gastvrouwen en charmante gastheren die een glimlach op het gezicht van onze gasten kunnen toveren.

Meer >

Keukenhulp

Omdat wij niet genoeg kunnen krijgen van lekker eten, zijn we altijd op zoek naar aanstormend keukentalent.

Meer >