Werken bij Brouwerij Troost

Werken bij Brouwerij Troost is één en al gezelligheid én keihard doorwerken. Keuken, bediening, brouwerij, iedereen staat iedere dag ontzettend zijn of haar best te doen om iets moois neer te zetten. We brouwen bier voor andere brouwers, we brouwen bier voor gasten in onze brewpubs, we brouwen bier voor thuis op de bank, we tappen bier voor borrels, we tappen bier voor diner’s, we flippen burgers, we frituren onze eigen bitterballen en ondertussen proberen we het altijd net iets beter te doen dan gisteren.

Voor onze brewpubs zijn wij altijd op zoek naar mega handige barvrouwen- en mannen, vliegensvlugge runners, stralende gastvrouwen en charmante gastheren die een glimlach op het gezicht van onze gasten kunnen toveren.

Voor onze keukens zijn we altijd op zoek naar aanstormend keuken-talent. Een soort Masterchef, maar dan gewoon in onze keuken, zonder camera’s, zonder make-up.

In de brouwerij is ons team een stuk kleiner maar zijn we desalniettemin altijd op zoek naar geoefende brouwers om ons team te versterken!

Zie je jouw droom(bij-)baan tussen de vacatures staan? Stuur dan gauw jouw CV én motivatie naar werken@brouwerijtroost.nl en kom wellicht langs voor een kennismakingsgesprek!

 Zelfstandig werkend kok (Oost)

Voor onze nieuwste brewpub in Amsterdam-Oost zijn we op zoek naar een zelfstandig werkend kok voor 38 uur per week!

Meer >

Shiftleader (Oost)

bediening-logo

Voor onze nieuwe vestiging in Amsterdam-Oost zijn wij per direct op zoek naar leidinggevend talent!

Meer >

Medewerker Bediening

bediening-logo

Voor onze brewpubs zijn wij per direct op zoek naar mega handige barvrouwen- en mannen, vliegensvlugge runners, stralende gastvrouwen en charmante gastheren die een glimlach op het gezicht van onze gasten kunnen toveren.

Meer >

Afwasser

Hard werken, lange dagen, altijd een biertje na je werk en voor je het weet ben je kok! Perfect baantje voor je naast je studie dus…

Meer >

Keukenhulp

Omdat wij niet genoeg kunnen krijgen van lekker eten, zijn we altijd op zoek naar aanstormend keukentalent.

Meer >

Administratief medewerker

administratief medewerker

Met de derde vestiging in het vooruitzicht kan het administratieteam wel wat versterking gebruiken!

Meer >

Huurbrouwen?

In Brouwerij Troost Westergas hebben we plaats voor huurbrouwers. Wil je meer weten, mail dan naar brouwerij@brouwerijtroost.nl.

Rondleiding?

Geïnteresseerd in een rondleiding in een bierbrouwerij? Bij Brouwerij Troost Westergas ben je van harte welkom! Lees hier meer ›

Westergas Live


Elke woensdag vanaf 20:00u, live jazz muziek bij Brouwerij Troost Westergas!

Twitter