Creatief Allround Talent Gezocht

Omdat wij sterk geloven dat wij zelf niet altijd alle antwoorden of beste ideeën hebben staan we continu open voor input van anderen. Met input van anderen bedoelen we input van jou. Heb je een supervette onderzoeksvraag? Heb je een te gek nieuw idee voor een product? Kun jij onze hamburgers naar een nieuw plan tillen? Kortom, denk jij iets te weten wat wij niet weten en wil je het samen met ons uitproberen? Mail je verhaal dan naar werken@brouwerijtroost.nl en wellicht zit je morgen nog met ons om de tafel om je voorstel te bespreken!

Jij bent:
Mega-ambitieus.
Op zoek naar een plek om jouw idee door te ontwikkelen.
Creatief.

Wij zijn:
Jong en ambitieus.
Altijd op zoek naar het beste idee.
Heel benieuwd naar jouw idee.
Bereid te investeren in jouw idee.
Niet bang om dingen heel anders aan te pakken.

Medewerker Bediening

bediening-logo

Voor onze brewpubs zijn wij per direct op zoek naar mega handige barvrouwen- en mannen, vliegensvlugge runners, stralende gastvrouwen en charmante gastheren die een glimlach op het gezicht van onze gasten kunnen toveren.

Meer >

Afwasser

Hard werken, lange dagen, altijd een biertje na je werk en voor je het weet ben je kok! Perfect baantje voor je naast je studie dus…

Meer >

Keukenhulp

Omdat wij niet genoeg kunnen krijgen van lekker eten, zijn we altijd op zoek naar aanstormend keukentalent.

Meer >

Leergierige Slimmerik

Alle brouwers zijn ergens begonnen, zo ook die van ons. Om deze reden zijn wij altijd op zoek naar leergierige slimmeriken die bij ons het vak willen leren.

Meer >

Brouwer

Omdat wij behoorlijk groeien zijn we altijd op zoek naar brouwers om ons team in de brouwerij te versterken!

Meer >

Huurbrouwen?

In Brouwerij Troost Westergas hebben we plaats voor huurbrouwers. Wil je meer weten, mail dan naar brouwerij@brouwerijtroost.nl.

Rondleiding?

Geïnteresseerd in een rondleiding in een bierbrouwerij? Bij Brouwerij Troost Westergas ben je van harte welkom! Lees hier meer ›

Westergas Live


Elke woensdag vanaf 20:00u, live jazz muziek bij Brouwerij Troost Westergas!

Twitter