Brouwerij Troost is FD Gazelle 2016!

Wat begon met een paar liter in de keuken van Hendrik, is in een kleine drie jaar uitgegroeid tot een serieuze grote-mensen-brouwerij met twee locaties in de hoofdstad en een derde onderweg in Utrecht. 

Vanaf dag één heeft iedereen in onze brouwerijen en brewpubs keihard gewerkt om te komen tot waar we nu staan. Het voelt dan ook als een kroon op ons harde werk dat het Financieel Dagblad ons ook in de smiezen heeft en ons heeft benoemd tot FD Gazelle 2016! 

Ieder jaar reikt Het Financieele Dagblad de FD Gazellen Awards uit aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Alle ondernemingen die de afgelopen drie jaar een omzetgroei van ten minste 20% hebben gehaald, winnen een FD Gazelle Award. De bedrijven met de hoogste groei per categorie per provincie winnen een Gouden Gazelle.

Huurbrouwen?

In Brouwerij Troost Westergas hebben we plaats voor huurbrouwers. Wil je meer weten, mail dan naar brouwerij@brouwerijtroost.nl.

Rondleiding?

Geïnteresseerd in een rondleiding in een bierbrouwerij? Bij Brouwerij Troost Westergas ben je van harte welkom! Lees hier meer ›

Westergas Live


Elke woensdag vanaf 20:00u, live jazz muziek bij Brouwerij Troost Westergas!

Twitter