Brouwerij Troost De Pijp

Bij Brouwerij Troost maken we op mooie plekken midden in Amsterdam bier voor iedereen, van een toegankelijke Pilsner tot een Barrel-Aged Barleywine. In 2014 bouwden we onze eerste brouwerij in een voormalig klooster in De Pijp. De jaarcapaciteit was 100.000 liter en dat werd allemaal ter plekke opgedronken. Sindsdien gaat het hard: we brouwen en bottelen op het Westergasterrein nog eens 700.000 liter en zijn daarmee de grootste onafhankelijke brouwerij van Amsterdam. Je kunt nu tien soorten bier kopen, een rondleiding krijgen of zelfs samen met ons bier brouwenLees meer over de bieren › of over ons >

Brouwerij Troost is meer dan een brouwerij. In onze brewpub kun je de heerlijkste hamburgers, flammkuchen, cheesecakes en nog heel veel meer te eten bestellen. Bekijk hier het menu. (Have a look at the English menu!)

Brouwerij Troost De Pijp is de plek waar we experimenteren, nieuwe bieren ontwikkelen en de bieren met kleine oplages produceren. Bij Brouwerij Troost Westergas worden de grote hoeveelheden geproduceerd van bieren als Pilsner, Weizen, I.P.A. en Amber. In de derde vestiging die we willen bouwen zal het gaan om barrel-aging.

Menu

Bij bier moet goed gegeten worden en dat kan ook bij Brouwerij Troost. De keuken van onze brewpub is open tot 22:30 uur om de lekkerste hamburgers, steaks, salades, soepen, bitterballen, flammkuchen, nacho’s, cheesecakes en nog heel veel meer voor je te maken.

Have a look at the English menu!

Feestje? Reserveer een muurtap…

Als je bij ons een feestje geeft kun je Troost Lager tappen uit je eigen tap! Een muurtap reserveren kost niks maar we hanteren wel een minimale afname van 10 liter bier (dit heeft te maken met het doorspoelen van de leidingen). We vragen meestal ook om een aanbetaling. Neem contact met ons op.

Trouwerij in een Brouwerij?

Brouwerij Troost de Pijp is vanaf nu een heuse trouwlocatie! Willen jullie je liefde voor elkaar bezegelen onder het genot van een huisgebrouwen biertje naast je champagne, stuur dan een mailtje naar depijp@brouwerijtroost.nl.

Proef alvast de sfeer!

Rondleiding?

Lees hier meer informatie over een rondleiding door de brouwerij in de Westergasfabriek!

Vereerd!

Elke avond proberen wij onze gasten in de watten te leggen. Gelukkig werpt het harde werken zijn vruchten af. En mogen wij met trots vertellen dat wij ons Iens Topper 2016 mogen noemen! Maar het houdt niet op: Tripadvisor en PINT waren ook tevreden en prezen ons met een Certificaat van Uitmuntendheid en het Zilveren Horecalabel! Bedankt!

keurmerk

Reserveren?

Maak direct een reservering!

Online geen beschikbaarheid meer? Bel dan tijdens openingstijden voor de laatste tafels of kom gewoon langs! (We houden altijd wat tafels vrij.)

Wil je reserveren voor een borrel of een groep groter dan 6 personen? Mail dan naar depijp@brouwerijtroost.nl

Openingstijden

ma-do: 16:00u-0:00u/01:00u
vrij: 16:00u-03:00u
za: 14:00u-03:00u
zo: 14:00u-0:00u

Contact

Brouwerij Troost De Pijp
Cornelis Troostplein 21
1072 JJ Amsterdam
Bel: 020 760 58 20
Mail: depijp@brouwerijtroost.nl

_

alleen-pinnen-300x104

Voor jouw en onze veiligheid kun je hier alleen met PIN/Creditcard betalen.

Wij hebben WiFi

wifi